15 Nisan 2012 Pazar

Kutlu Olsun...

Kutlu olsun.. Hatun kız doğum günün kutlu olsun. İyi doğmuşsun. Çünkü şuanda aptal gibi aşık olduğum kadını hayata getirdin. İyi doğmuşsun...

Annenin doğum gününü unutmadın demi ? Unuttuysan trip atarım bak!

He birde benim yerime ellerinden öp, ne kadar nefret etse de benden yada sevmesede yine de bunu yapar mısın ?

Nice senelere...

8 yorum:

  1. Biliyo musun. Yine unutmustum ve sen hatırlattın.Tesekkur ederım.Senin yerine ellerinden öpecegim simdi.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim beni kırmayıp elini öptüğün için. Biliyordum unutacağını. (:

    YanıtlaSil
  3. http://www.izlesene.com/video/mustafa-ceceli-oyun-olmazdi-askla-yeni-2012/6048201

    Dinle çok güzel :)

    YanıtlaSil
  4. Dinledim defalarca güzelmiş sağolasın. :) Sende bunu dinle, http://dai.ly/sana-sevgilim

    Şaka şaka!
    Kızma hemen (biliyorum hayvan diyeceksin kesin. hatta biraz salakça bir gülümseme olacak yüzünde hatta belki küfürde edeceksin.) ondan sonra da bunu dinle olur mu?
    http://www.izlesene.com/video/alper-sekeroglu-sensiz-gunler/1163803

    Adios. (:

    YanıtlaSil
  5. seni tanımak güzeldi seninle yaşanılan ilkler güzeldi bazen acıtsada seni özlemek ....hep güzeldi hep ihtiyaç duydugumuz da birbirimizin yanında olamasakta beklemek güzeldi,gerçeklesmeyeceğini bile bile kendi dünyamızda hayaller kurmak güzeldi,en güzelide uzun bir zamanı kısa yaşamaktı ve seninle olmak gerçekten güzeldi.

    YanıtlaSil
  6. Bazen kalabalıklarlar daha fazla yalnız hıssettırıyo kendimi.Bazen hayatımda hiç bir gerçeğimin olmadığına inanıyorum.Döktügüm gözyaşlarını kimse haketmemiş gibi geliyo. Başka insanların hayatlarını dinlemeyi seviyorum onların dünyasında kendimi unutmak , onların dertlerinde kendi dertlerimi hiçe saymak ve onlara çare aramak mutlu ediyo beni. Ama bazen bakıyorumda çare olmam gereken insan bile kalmamış etrafımda.Herkes kendi başının çaresine bakıyo bi şekilde.Herkes kendi kendinin doktoru olmayı başarabilmiş. Benim tökezlediğim anlarda bir bakıyorum etrafıma...Herkes o kadar güçlenmiş , öylesine ayakta ve sağlam ki yere düşenleri görmüyolar bile.
    en gerçek dedigim insanlar bile eskisi kadar samimi gelmiyolar bana.Bunları yazıp anlatmam gereken en son insansın belki ama noldu diye sormadan , sadece dinleyen tek insansın.Bazen annemin dizlerine kapanıp hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum sonra vazgeçiyorum çünkü o da sorgular beni,n'oldu diyip durur.Ne oldugunu sormadan dinlenmeye ihtiyacım var benim artık.

    İki yüzlü olmalıyım belki de etrafımdaki herkesin yaptıgı gibi yapmalıyım.Çünkü bunu başaranlar hep mutlu , onlar mutlu olmayı hep başarabiliyo.

    Ben artık gerçekten yalnızım hatta ben aslında başından beri yalnızmışım. Başımızı yastıga koydugumuz o an varya. İşte o an aslında hepimiz yalnızız.

    YanıtlaSil
  7. Ne zaman istersen o zaman sana neden sormadan seni dinleyebilirim. Ne zaman istersen gel olur mu? Yine gidersin fazla ısrar etmem kal diye, çünkü sen gideceğinde kalacağında zamanı çok iyi bilirsin. Ama kalsan iyi olur aslında yani kalbimden geçen o , kalmandan yana.

    Ne zaman canın sıkılırsa gelebilirsin, bilirsin dinlerim seni yani ben öyle tahmin ediyorum... Dinlerim demi?

    Gelmek istersen gel, konuş ve git istersen. Kapım sana sonuna dek açık... ( sanki koskoca adamım ve iş veriyorum havasında bir cümle oldu.) Ne zaman gelmek istersen gel şapsal, ağla istersen istersen küfür et... Dinlerim merak etme. Gitsende kızmam sana, kalsanda kızmam.

    Neyse kendine dikkat et, yorumların için teşekkür ederim. Buraya yazmak bile konuşmak aslında..
    He bir de yeni fotoğrafım var. Onu msnden sana atıyorum, burada paylaşamam ne yazıkki link olarak atacağım bakmak istersen bakarsın, kardeşimle çekindim...

    Kendine dikkat et sonum.

    YanıtlaSil
  8. http://www.izlesene.com/video/hakan-altun-ruh-ikizi-2012-video-klip/6113277/benzer_videolar_muzik müsait olursan dinlersin...

    YanıtlaSil