25 Kasım 2011 Cuma

Kapat gözlerini

Şimdi kapat gözlerini. Yapacağın güzel şeyleri düşün,beni unut demeyeceğim çünkü ben seni unutamazdım.Ama sakın hayata küsme. Ben yaptığın herşeyde yanında olacağımmmm..

6 yorum:

  1. Dünyanın en güzel kokusuydu senın kokun.
    yoksun işte . yoksun onur yoksun ... neden gitmeme izin verdin neden gönderdin beni !! neden yaptın bize bunu !!!!!!!!! Acı veriyo yoklugun , hayatımda hıc olmadıgı kadar buyuk acı verıyo. her seyde seni bulmaktan yoruldum, her seyın senı hatırlatmasından , ıkılı oynamaktan yoruldum. Icımde yasadıklarımı sadece ıcımde yasıyo olmaktan yoruldum... Eskileri hatırlamaktan yoruldum. Seni yanımda bulamamaktan yoruldum,samimi olamamaktan yoruldum... sensızlık benı cok yordu . Cektıgım acıları bıle ozledım.ıcımde bırıktırıp bırıktırıp yenıden patlak vermekten yoruldum... Allah kahretsın onur seni özlemekten yoruldum !!!!!!!!! nereye kadar böyle gidicek bilmiyorum yaşıyorum ama nasıl yaşıyorum bilmiyorum. hayallerim seninleyken vardı , umut seninleyken vardı şimdiyse umut sadece aptalların işi...Yapacagım en güzel şeylerde seninleydi.artık amaçsız,hedefsiz,umutsuzum .yaşıyorum işte yaşıyorum ben...
    Kendinle gurur duy işte artık. Sen beni mutlu sandıgın anlarda ben böyleyim,içimde fırtınalar kopuyo ve ben o fırtınadan saglam cıkamıcam...

    YanıtlaSil
  2. Ben seni hiçbir zaman göndermedim. Hiçbir zaman gitmene izin vermedim. Sen gitmek istedin ve gittin. Yordum seni yıprattım mahvettim belki. ama asla git demedim ! sana asla git defol demedim !
    Ben seni istiyorum ! halada aptal kokunu istiyorum. ! Herşeye rağmen sen diyorum. Herşeye rağmen yapabilirdik diyorum !ama olmuyor ben sana gel dedikce sen kaçıyorsun. Ben üzüldüğümü belli ettikçe sen beni daha da beter ediyorsun ! Sana gel diyemekten yoruldum ! Dilimde tüy bitti GEL GEL GEL ! Kim der bu kadar kim yapar benim yaptıklarımı ! Kim yapar senin yaptıklarını !

    Yeniden biz olabilmek için ! Yeniden çalıkuşu olabilmek için gel !

    Merak etme. Bende senin gibi yaşıyorum ! gülüyorum sakın zannetme. ! Sakın bu ben üzüldüğümde mutlu oluyor ! diye sakın düşünme !
    Sen her öldüğünde ben biraz daha ölüyorum ! Sen her ağladığında ben biraz daha ağlıyorum ! Sana ne oluyorsa banada oluyor merak etme . !

    Kendimle hiçbir zaman gurur duymadım. ! Yine gelmek istersen gel olur mu. Sana neden geliyorsun ha ! neden geldin demem. Basit olur gelisin. Gidisinde sana göre kolay olur ama bana göre mahvedici olur. Gel ama gitme. İStersen gel git.Farketmez ben seni seviyorum. Senle konusmayı, Senle aglamayı... Kısacası içinde SEN olan herşeyi seviyorum. Şimdi aptalca bulacaksın ama. Belkide geç kalınmış birşey bulacaksın. Keşke gitmeseydik. Bitmeseydik. Seni hala çok seviyorum. İnan yerin bende aynı. İlk günkü gibi ama seni istemiyorum. Çalıkuşunu istiyorum. O ilk tanıdığım ilk gördüğümdeki masum olan.. VE şimdi diyeceklerinde haklısın. Seni bu hale ben getirdim. Bırak eski haline getireyim. Nasıl mahvettiysem öyle düzeltmeye çalışayım!

    Ne dersen haklısın ne söylesen ne düşünsen sen hep haklısın...

    Seni seviyorum. Seni çok seviyorum. Seni mahveden adam.

    YanıtlaSil
  3. Gönderdin onur,sen beni gönderdin.. öyle cok istedimki senle olmayı,öyle cok ıstedımkı hayatmı senle kurmayı,en buyuk dılegımdı aıle olmak..annenin gelini,senin eşin olmak.Tüm hayallerim seninleydi benim,seninleyken dünyaya kafa tutabilirdim ben,simdiyse kafamı oynatamıyorum,kendimi bu kadar güçsüz görmemiştim ben hiç.Sanki seninleyken baska bi elif ve onur varmış ve onlar yaşamış tüm her şeyi,sen ve ben ise izlemişiz seyirci kalmışız olana bitene.susmuşuz hep.kapatamıyorum gözlerimi korkuyorum , sana koşup gelmek istiyorum her şeyi unutmak, silmek istiyorum. gördügün gibi hala hayallerim var ve yine yine yine senin üzerine... gözlerimi kapatamam çünkü kapatırsam açmak istemeyebilirim, kapatamam gözlerimi ben , kapatırsam yine sana koşarım,kapatırsam yine sana sarılırım hayallerde,sarılırsam yine birlikte oldugumuz günlere giderim ben.seninleyken aklım da kalbimde sadece sendeydi sana aitti ve şimdi kimseye ait olamıyorum ben ya da hala sana ait oldugumu hissettigim icin kacıyorum uzaklasıyorum her seyden.düşünüyorum;onun bana veripte kimsenin veremedigi sey ne diyorum. bilmiyorum,bu baglılıkta degil baska birsey,hissettigim sey her neyse sadece sende bulabiliyorum.sen benim sahip oldugum,olabilecegim en kıymetli varlıksın,ömrüm boyunca da degismicek. senin için karsıma aldıgım insanları bir daha kimse icin karsıma alamicam mesela,kimseyi kıskanıp deger veremicem ve gerçekten de öyle oluyor. senin olmamama ragmen seni hala kıskanıyorken bu zaten imkansız.KEŞKE KEŞKE KEŞKE !!!!!!! böyle olmasaydı.okuldan döndügünde yine bana anlatcakların olsaydı yine,ne kadar basarılı oldugundan bahsetseydin yine , giysi baksaydık birbirimizze , sen benim için bir şeyler begenseydin, bende senin için begenseydim mesela. "Aa bak bu cok güzelmiş nan." deseydik birbirimize , bu defa kızmazdım sana bana "lan" dedin diye.bir tek seninle böylesine yakın olabildim ben,en özelime kadar paylastım ben seninle.Çok farklıydı seninle hayallerim , çok çılgındılar kimse için göze alamayacagım seyleri hayal edebiliyodum seninleyken. çünkü sen her şeydin benim için. sen varsan benim hayalimde vardı,umudumda vardı,benim önceliklerim vardı onur. geçenlerde ceydayla konusuyoduk bana ;"senin önceliklerin degisti elif!" dedi düşündüm... "benim önceliklerim_?"diye sordum kendı kendıme. benim önceliklerim bile seninleyken varmış onur. benim önceligim senmişsin... şimdi bomboşum sanki,dopdolu görünen bi kutu gibiyim.meger seninleyken neymişim ben...birde simdiki ben'e bak.

    Sana hep sahici oldum ben,sana yapmacık olmadım hiç olmadım...şimdiyse bir kukla gibiyim;
    Ve yine sen hariç...

    YanıtlaSil
  4. Ben seni göndermedim. En sevdiğim kişiyi ellerimle gönderebilir miyim ? Bu mantıklı mı? Sen gitmek istedin ve gittin. Yıprattım evet kırdım evet mahvettim hatta seni. Gitmene sebep olan şeyler buydu. Yukarıda yazdıklarının aynılarını bende yaşıyorum hatta daha beterlerini emin olabilirsin. Hayatımdın, kalbimdin(gerçi hala öylesin) ve en önemlisi ÖMRÜM ’dün. Her şeyi senin için planlamıştım en ufak ayrıntısına kadar. Söylesene ben kimin için plan kurayım ? Kime sevgilim , kime birtanem kime ömrüm! Diyeyim.
    Biliyor musun? Hala sen diyebiliyor bu kalp. Kafamdakiler belki dese bile bu kalp hala sen için atıyor. Sen için çabalıyor. Belki boşuna çabalıyor biliyorum hiçbir şey gerçekleştiremeyeceğim. Belki de gerçekleştireceğim. Ama senin için bir şeyler yapıyorum ben! Sen belki bir gün gelirsin beni güçsüz görme diye kendime zaman ayırıyorum. Sen gelirsin belki bir gün diye artık sabahları ağlıyorum. Biliyorum sen sabahları hep uyurdun. VE sen gelirsin diye kimseye söz veremiyorum ! kimseye sevgilim diyemiyorum! Aslında bunun nedeni birazda kimse o sözleri hak etmiyor. Hak eden biri varsa o sen yani ömrüm. Anneme bile diyorum artık evlenmeyeceğim. Arada evlenirsin büyüyünce rahatça geçinirsin diyor ! –Anne ben evlenmeyeceğim ki diyorum! Oda anlıyor seni beklediğimi. Arada elif için mi diyor? Öyle susuveriyorum. –Evet anne onun için diyemiyorum ki! O hala seni gelini olarak görüyor. Belki ilk defa seni bu kadar sevdi. Bu kadar sana bağlandı. Ama artık sen olmayacaksın. Aslında olsan belki o kişi sen olacaktın.
    Artık sen yoksun diye gelecek için bir şey yapamıyorum. Hep sözde kalıyor belki birgün gerçekleştireceğim. Belki bir gün karşına güçlü biri olarak çıkabilirim. Kim bilir…
    Senden sonra benim hiç bir şeyim olmadı ki. İkili cümlelerim, ikili kalemlerim olmadı. Bilirsin bi kalem aldığımda sana da aynısını alırdım. Ama en son pinokyo kalemini aldım. Hala saklıyorum. Belki bir gün karşına çıkarım. Onu verebilirim. Ama sadece bu bir “hayal”
    Sana hep güvendim. İleride evleneceğim kadın, şifa ve ulaşın annesi olarak gördüm. Ve hep öylede kalacaksın. Belki şifa olmayacak, belki sen olmayacaksın. Ama hayalimde öyle kalacaksın.Hayallerim de yaşayacaksın.
    Ömrümün sahibi, sonsuzum ,hayatların en güzeli –SEN–

    Seni hep seveceğim. Çünkü ben senin bedenini sevmedim. Bedenin olmadan da ruhun olmadan da seni sevebilirim. İlla dokunmam , görmem gerekmiyor ki sevmem için seni sensizde sevebiliyorum.
    Belki bir gün karşına çıkarım belki de bir daha beni göremezsin. İnan çok istiyorum karşına ama olmuyor. Yapamıyorum daha fazla mahvetmekten, beter etmekten korkuyorum… Belki bu yazdıklarına da cevap vererek hayatını iyice mahvediyorum. O yüzden daha fazla yazmayacağım. Belki bir gün karşılaşırız bi yerde. O zaman sensiz , Seni nasıl yaşadığımı sana anlatırım. Ama söz o zaman ağlamayacağım. SÖZ!
    Seni hep seveceğim. Gelmek istersen buyur gel. Solum hep senindi hala da senin…
    SENİ SEVİYORUM.

    YanıtlaSil
  5. Konuşmazdım ben bilirsin,susardım , senin anlamanı beklerdim.Eskisi gibi olup susacagım artık. Sabredecegim , bir şeyleri değiştirmek için adım atmayacagım bundan sonra. Sadece bekleyecegim. Yapacagım kadar yaptım , ugrastım bugune kadar sımdı susup bekleyıp sabretme zamanı.Sımdı bencıl olma zamanı,sımdı senın yaptıgını yapma zamanı . Sahte dunyanda "yalan gerçeklerinle" mutlu olman dilegiyle.

    "Kendine iyi bak "demiyorum bu defa , sen kendine benden bile daha iyi baktın , bense seni düsünmekten kendime bakamadım

    .

    YanıtlaSil
  6. Ben mi adım atmadım elif ? Evet ben adım atmadım ! Sana koştum! sana geldim her defasında sen ise git dedin ! Hiçbir zaman gel demedin! Son gelişinde bile giden sen oldun ! Neden gittin ozaman neden? Neden veda ettin! Ulan seviyorsan çıkar gelirsin! Seviyorsan herşeyi göze alırsın! Ben aldım! ben bekliyorum seni! Ben sen gelirsin diye solumu kimselere veremedim. Sen hala oradasın. Orası hala sensin!

    Ben kendime iyi bakmıyorum! Aslında neler olduğunu. Ne yaşadığımı benden başkası bilemez. Her zaman bu şekilde yargılardın. İçimdekilere hiçbir zaman ulaşamadın. ulaştıramadım.!

    Ben kendime neden mi iyi bakıyorum!

    Sen gelirsen güçsüz görme diye !
    Beni seven adam buymuş güçlüymüş diye!
    Olmayacak çocuklarımız için!
    VE en önemlisi 3 hayalim için! Kendime iyi bakıyorum. Sen mahvetsende kırsanda içime atıyorum. Elbet ağlıyorum üzülüyorum.Ama hani hep derim ya benim ellerim güler yüzüm asla. İşte ben böyleyim. Tamam mı ! BEN BÖYLEYİM!

    Şimdi sana karşı nasıl adım atayım?
    Nasıl elif? Kalbimden sana öyle gelmek istiyorumki. Hiç gitmemek hep senle kalmak istiyorum! Ama beynim dur diyor! Onu mahvettin, onu yıprattın birdaha yapmamalısın diyor.! İşte bir adım atamıyorum! Seni daha çok mahvetmekten korkuyorum!

    Eğer seviyorsan, hala birşeyler bitmedi diyorsan gelirsin. Benim adım atmamı beklemeden. Çünkü ben adım atamam. Atamam işte. (Gururla hiçbir alakası yok. Yukarıda anlattım.)

    Ve birgün son adımımı atacağım senin için. Bunun için bir zamanı bekliyorum. Son adımı atacağım. Belki gelmeyeceksin.Belki göremeyeceğim ama son adımı atacağım. O günü bekliyorum... O güne kadar seni içimde yaşayacağım. Seni çok seviyorum. Kalbim sana gelmek istiyor ama beynim dur diyor... Beni affet sana gelemediğim için. Beni affet yalan gerçeklerimi sana inandırdığım için...

    SENİ ÇOK SEVİYORUM SONUM...

    YanıtlaSil