5 Temmuz 2013 Cuma

seni sevdigimi nasıl anlatabilirim?

açtım en sevdiğin sanatçının şarkılarını Orhan Ölmez... bir yandan o çalıyor bir yandan ben ağlıyorum. bir yandanda sana olan sevgimi anlatmak istiyorum anlatmak istedikçe klavyenin tıkırtıları çoğalıyor. sana olan sevgimi anlatabilmek için o kadar çok cümle kuruyorum ki hangisi seni tam olarak anlatacak diye denemeye çalışıyorum ama gel gör ki sadece denemeye çalışıyorum. sana olan sevgimi anlatacak harf, kelime, cümle bulamıyorum. harfler küsüyor seni anlatmaya çalışırken kelimeler kıfayetsiz kalıyor. sana seni sevdiğimi nasıl anlatabilirim? biliyorum işte anlatma yolunu biliyorum! gözümden dökülen tek bi damla eline değdiği zaman anlayacaksın beni sevgili anlayacaksın. sana nasıl değer verdiğimi, seni nasıl sevdiğimi, seni nasıl istediğimi, senin hayalinle yanıp tuttuştuğumu işte o zaman göreceksin. tek bir damla ile... 
ne demiş Orhan abi? "damla damla aksam sana doldurur musun kalbini benimle?" sahi sevgili damla damla aksam sana doldurur musun kalbini benimle? sever misin sende benim gibi? aşık olur musun yeniden? en önemlisi bitirir misin artık bu sılayı, özlemi, hasreti... ee gelir misin?

gel hadi gidelim buralardan kimsenin bizi bulamayacağı kimselerin gelmeyeceği ucsuz bucaksız yerlere gidelim. ufak bir kulube yaparız. tahtadan olur. mutfağı kocaman olur evin büyük bir kısmı mutfak olur. bahçemiz de olur hani orada istediğin şeyleri yapabiliriz. sağlıklı yaşarız. 2 de çocuğumuz olur. adlarını sen bahşet onlara karışmam istediğin olsun ey sevgili. e bana soracak olursan şifa ve ulaş olsun. işte öyle yaşayıp gideriz. hayatımız basit olabilir ama sevgimiz asla tükenmez. herkesten uzak sadece kendimizi severiz. olmaz mı sevgili?

ben dosdoğru seni seviyorum. sana aşığım. DELİ GİBİ ULAN DELİ GİBİ. sana aşığım işte. gelmeni o kadar çok istiyorum ki geldiğim gün canını vereceksin onur desen inan düşünmem veririm. sadece geldiğini eskisi gibi olduğumuzu bir kerecik olsun daha tadayım öyle sözünü gerçekleştiririm işte. hani arkamdan da derler. "tadı damağında" kalmıştı diye. desinler güzelde olur hani. sana olan sevgimin tadı damağımda kaldı ey sevgili. tadı damağımda... senden sonra kimseyi sevmedim kimse de bulamadım o tadı. hep seni aradım ama hiç sen oldum. bu dünyaya geliş sebebim neydi? seni sevmek olması gerek. çalışmak çabalamak iyi bir aile olmak değil. bu dünyaya geliş sebebim seni sevmek ey sevgili seni. seni herkesten çok sevmiyorum belki de ama ben seni çok seviyorum sevgili. kalbimdesin sen işte hep oradasın ama hep orada kalma olur mu? bir vücuda bürün gel yanıma koklayayım saçlarını, ellerinden tutayım kafî...

cesaretimi toplayıp yaşadığın yerlere gelmek istiyorum. belki seni görürüm diye. gerçi görsemde ne olacak ki? yarım kalan bir ilişkinin parçalarını mı birleştireceğim!? puzzle mı yapacağım yani. hiç sevmeyiz ki biz puzzle'ı. hiç.
eğer bi delilik yapıp senin yaşadığın yere gelirsem beni orada görmemezlikten gelme olur mu? sende sev azıcık. ya da görmeden geç gitsin ey sevgili. ben hep seviyor olacağım çünkü seni. sen sevmesende sen gelmesende sen olmasanda. beni bir şeylere bağlayan bu sanırım seni sevmek.

ne aptalım di mi oradan bakıldığında? çok salakça görüküyorumdur eminim giden biten bir ilişkinin ardından defalarca yazıyorum bir cevap alabilmek için, alabilme ihtimali için ama hiç almıyorum olsun almayayım ben yazayım çünkü seni yazarak daha çok seviyorum. sen gelip geçici değilsin ki benim için "sevdam"sın. aklıma hep sen takılıyor ne yapayım. seni anlatmak istiyorum her insana ama sonra kıskanıyorum kimse bilmesin seni. ben bileyim, kalbim bilsin yeter.

ya seni çok sevmek istiyorum ya senden çok nefret etmek istiyorum. 2. seçeneği asla gerçekleştirmedim gerçekleştiremem de. ben seni en iyisimi çok seveyim sevgili çok.

ben
sendim
sen
gittin.

1 yorum: