8 Mart 2016 Salı

bu aralar gitsek mi?

bi' gün oldu da hiç yaşamamayı düşündünüz mü? veyahut çekip gitmeyi arkanıza bile bakmadan....
ben düşündüm bugün, dün, ondan önceki gün ve senin olmadığın her gün. ben çok düşündüm bırakıp gitmeyi çekip gitmeyi de ardımda bi sen bırakmayacağımdan gidemedim bunca yıl. oysaki sen çoktan gitmiştin benden bi beni bırakarak buradan. ben ve sana dair olan hayallerimle. bir başıma öylece kalakaldığım günü hatırlarım da bu gidişte en büyük role sahip bana çok kızarım. oysa gitmeseydin olmasaydı sonumuz böyle demeyi çok isterdim ki.

bu aralar sadece gitmek istiyorum. hayattan tad alamıyorum. evlenelim dediğimde hayır demeyecek kadar cesur biri değilsin belki de bunun için gitmek istiyorum. evet de demedin, hayır da. en azından bari tek bi sonuca çıksaydı kapımız? ucu sonsuzluğa değil.

bu aralar sadece gitmek istiyorum. evden işe, işten eve geçen hayatıma bir nokta koyup farklı şeyler yapmak istiyorum belki. hayata dair bi bok yaptığım yok. yaşadığım süre içerisinde kendime faydalı olamıyorum. yatıyorum, kalkıyorum ve gene yatıyorum.

bu aralar sadece gitmek istiyorum. meyhaneye. neşet baba dinleyip sabahlara kadar içmek istiyorum önüme ne gelirse, kusarcasına. belki o anlık rahatlarım, belki o anlık unuturum her şeyi. seni, hayatı ve kendimi.

bu aralar sadece gitmek istiyorum.

herkesten.