29 Temmuz 2015 Çarşamba

yadımda sen aklımda sen.

susmak zor yarim susmak.
anlatmak zor yarim anlatmak.
henüz keşfedilmemiş kelimelerle sana olan özlemi anlatmak zor yarim. bu aralar sana olan özlemi yokluğu hasreti adı her neyse anlatmak istiyorum da anlatamıyorum bir türlü. kelimeler anlamsız geliyor artık. göz yaşı akmıyor sana olan özlemde. çok mu unuttuk yoksa? alıştık mı? birkaç kelime önce ağlamadığımı söyledim ya bak gene yalan söylemeye kalktım sevgili gene beceremedim. bu aralar pek sen. her şey sen.

Keşke hayatında olsaydım. Seni her gün görebilen bir şey olsaydım. Bir havlu, bir göz kalemi, bir yastık. illa canlı olmama gerek yoktu. sana aşık olmak için illa can'a gerek yok bir can yeter senden ötürü. Hayatında olmalı mıyım? Olsak mı?

Bugün aklımda dilimde tek bi şarkı "Ravi İncigöz - Bugün" unuttun mu sevgilim, bugün benim doğum günüm. sahi hiç böyle dedin mi içinden de olsa? ilk mesajı yazan başkası mıydı? ilk seni seviyorum iyi ki hayatımdasın diyen başkası mı? Her neyse bunlar saçma sorular. bunları düşünüp sana olan aşkı sevgiyi parçalamaya gerek yok. Bugün doğum günün bir yaş daha yaşlandın sevgilim. nice senelere gözlerinden öperim. seni doğuran ananında ellerinden... iyi ki doğmuşsun.

nurettin rençber - yadımda sen.
fatih zengin - doğum gününde.
dinle bunları eminim seveceksin.

ben çok
özledi
seni


14 Temmuz 2015 Salı

poğaça yer misin?

Kandilin mübarek olsun annenin ellerinden öperim. seninde gözlerinden. bir yaşlıya gönderilir gibi başladım mektuba. öyle değil mi hani? sen benim "yaş"ımsın.

nedense bu aralar peki bi gelir oldun yadıma yeni yaşımdan dolayı mı ne? yazdığın yazıları okudum bana yaptığın hediyeyi açtım. benim için toplamış olduğun deniz yıldızlarına baktım. biraz kokuyorlar ama olsun onları hiç ayırmıyorum yanımdan oracıkta öyle duruyor. ben senin hiçbir izini silemiyorum silmeye çalışıyorum olmuyor. hep bi yarı yolda kalıyorum ne zaman silmeye kalksam hep bi yarım kalmışlık. sen olmadan bile senin izlerini silemiyorum. aslında ben hep yarım senden sonra...

neden istanbul seni karşıma çıkartmıyor? bu kadar cesur değil mi? sana benzeyen birini görsem arkadan hemen önüne geçip yüzünde seni arıyorum. seni andıran kokuların peşinde gitmekten istanbulun sokaklarını ezberler oldum. bazen kaybolmuyor değilim hani. bu aralar yokluğun burnumun dibinde. vedalar geliyor aklıma sonra hoşçakal diyemişim. ah be gözleri güzel kadın bi hoşçakalı neden çok görmüştün bana? belki onu söylesen hoşçakal ulan deseydin biterdi belki...

yalan söyleme onur kendine hoşçakal kelimesini yüzüne bir tokat gibi yesende sen vazgeçmezsin. vazgeçersen aşk olmaz. bi dizi de duymuştum. insanın ilk aşkı son aşkı olurmuş diye. sanırım doğru sen benim ilk aşkımsın ve ne yazık ki son.

poğaça yer misin?
sıcak sıcak.

10 Temmuz 2015 Cuma

özlendin mi ne?

İftar'da mercimek çorbası içiyor musun  sevgili? Ben içemiyorum içinde aklıma geliyorsun bi kere içmeye çalıştım her yudumda sanki kokun geliyor burnuma. neden bilmiyorum ama yemekler bile seni hatırlıyorum. geçen yazılarımda unutacağım yeni bir hayata başlayacağım diye beylik laflar etmiştim. olmuyor başlanmıyormuş...

sen benim eksik yarım... kırgın kanadım... ne yapsam ne etsem çare bulunmuyor. senli yaşamayı öğrendim artık da tam olanları görünce yanıyor içim eksiliyor bir parçam. bu aralar insanları sana daha çok benzetir oldum. özlemekten mi ne?

bu aralar
özlendin
kadın